З гнучким екраном і 5G: У 2020 році Apple випустить складаний iPad, - ЗМІ

Таким чином компанія має намір відреагувати на ідею Microsoft випуску двох екранного планшета Surface.

Складаний iPad з гнучким екраном і 5G буде представлений Apple в наступному році. Про це з посиланням на дослідника компанії IHS Markit Джеффа Ліна повідомляє китайське видання United Daily News, передають Патріоти України.

За інформацією аналітика, очікується, що розмір екрану майбутнього iPad не перевищить розміру екранів макбуків. Правда, при цьому не уточнювалося, чи мав він на увазі 12-, 13 – або 15-дюймові версії. Однак йому відомо, що у планшета буде мобільний процесор A-серії. Дана обставина матиме серйозний вплив на постачальників Apple, оскільки у компанії різко зросте попит на комплектуючі.

Зазначимо, що Лін відомий своєю поінформованістю на даному ринку послуг. Зокрема, він перший повідомив про новий iPad з 5G і складним екраном.

ДБР завершило розслідування щодо загибелі помічника Залужного

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:40

Державне бюро розслідувань завершило досудове розслідування щодо офіцера з Апарату помічників головнокомандувача ЗСУ Олега Тімченка, який подарував гранати загиблому колезі Геннадію Частякову, йому інкриміновано вбивство через необережність. Про це пов...

Смертельна ДТП на Львівщині: Водій збив двох 10-річних дівчат на самокаті

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:27

У місті Старий Самбір Львівської області іномарка збила двох дівчат, які їхали на самокаті. Про це повідомляє видання "Львівська мануфактура новин", передають Патріоти України. Одну з дівчат, з діагнозом закритий перелом правої руки, скерували до Охмат...