"З гордістю повідомляю...": Колишній топменеджер "Укрзалізниці" знайшов роботу в Казахстані

Колишній член правління АТ «Укрзалізниця» Франтішек Буреш став головним операційним директором державного перевізника Казахстану АТ «Пасажирські перевезення». Про це Буреш повідомив на своїй сторінці у Linkedin, передають Патріоти України.

«З гордістю повідомляю, що приєднався до Db Engineering & Consulting як головний операційний директор казахстанського залізничного пасажирського перевізника. З нетерпінням чекаю цього нового розділу у моїй кар’єрі та можливості попрацювати з такою талановитою командою», – повідомив він.

Франтішек Буреш – відомий міжнародний менеджер. Членом правління «Укрзалізниці» його було призначено у червні 2019 року. Головою правління тоді був Євген Кравцов.

В «Укрзалізниці» Буреш відповідав за реалізацію виконання програми з оновлення та будівництва рухомого складу. Перед тим очолював Центр досліджень та випробувань залізниць «Чеська залізниця» Velim (Прага, Чехія), працював на керівних посадах у низці світових виробників рухомого залізничного складу, серед яких Alstom, Skoda Holding Group та Skoda Electric.

В Україні можуть тимчасово скасувати відключення, а потім повернути найжорсткіший варіант графіків: Озвучено прогноз

субота, 27 липень 2024, 22:30

В Україні в серпні-жовтні значно скоротиться кількість відключень електроенергії. Однак вже взимку ситуація значно погіршиться: може повторитись сценарій липня, коли через спеку відключення тривали по 7 годин поспіль. Про це йдеться в публікації виданн...

Особлива "схема": На Тернопільщині чиновниця міськради брала хабарі сертифікатами відомого парфумерного магазину

субота, 27 липень 2024, 22:15

Чиновниця з Кременця отримувала хабарі у вигляді сертифікатів мережі косметики та парфумерії Brocard та на відпочинок у готелі. Депутатка міської ради спільно із заступником голови Кременця, старостою однієї з громад та директора комунального підприємс...