З кафедри Венедіктової? "Майбутні прокурорки" в Харкові влаштували істерику в таксі і відмовлялися платити за проїзд (відео)

У Харкові дві студентки закотили істерику водієві таксі та відмовилися платити за проїзд. Дівчата були в стані сильного алкогольного сп'яніння і лякали таксиста тим, що вони "майбутні прокурорки". Водій зняв дівчат на відео і розмістив його в спільноті "Жити в Харкові" на Facebook, передають Патріоти України.

У Харкові дві п'яні дівчата закотили істерику водієві таксі та відмовилися платити за поїздку 76 гривень. Вони йому хамили, назвали "холуєм" і лякали його тим, що вони "майбутні прокурорки".

Чоловік не витримав і включив камеру і почав записувати спілкування з клієнтками на відео.

"Ці дівки не заплатили мені за проїзд. Це аферистки, майбутні прокурорки. Бухі. Пішли геть", - сказав водій таксі.

На відео видно, що дівчата намагаються закривати обличчя під час діалогу і після обіцянки поширити відео в інтернеті, почали говорити, що сталася помилка. Одна з дівчат заявила, що вони переплутали, хто викликав таксі і яким чином поїздка повинна бути оплачена – картою або готівкою.

"Я вам заплачу. Моя подруга, яка випила переплутала, хто замовляв таксі", - заявила вона.

Водій відповів, що грошей йому вже не потрібно і кілька разів попросив дівчат покинути салон автомобіля.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...