З каструлею на голові та газовим балончиком: У Харкові неадекват влаштував погром у "McDonald's" (відео)

У суботу, 26 червня, в Харкові невідомий чоловік скоїв погром у закладі мережі ресторанів фаст-фуду "McDonald's". Відео інциденту опубліковано на сторінці в Instagram спільноти "h_saltovka", інформують Патріоти України.

Інцидент стався в закладі під торгово-розважальним центром "Французький бульвар" на вулиці Академіка Павлова в східній частині міста. Невідомий чоловік знаходився в неадекватному стані, при цьому у нього на голові була каструля, а сам він був у нижній білизні і з рюкзаком на спині.

Крім того, у неадеквата був балончик в руці: з нього він бризнув в машину, водій якої очікував свого замовлення. Далі дебошир зайшов на відкритий майданчик ресторану, почав кричати і перевертати підноси, розбивати столи. Варто зазначити, що в цей момент нікого не було в закладі, а самого неадеквата заарештували поліцейські. Тим не менш, він все одно продовжував вести себе буйно, бився об землю і нецензурно висловлювався.

На фронті загинув відомий український журналіст

субота, 27 квітень 2024, 14:03

У селі Роботиному Запорізької області під час виконання бойового завдання загинув журналіст Андрій Топчій. Про це повідомила Верховна Рада у суботу, 27 квітня, передають Патріоти України. І знову страшна втрата серед медійників. 20 квітня під час викон...

Оце так: Працівники заводу "Укроборонпрому" грабували своє підприємство

субота, 27 квітень 2024, 13:54

Під час повномасштабного вторгнення службові особи ТОВ «Шепетівський ремонтний завод» (Хмельницька область, входить до державного «Укроборонпром») привласнювали комплектуючі до військової техніки та озброєння з метою подальшого їх продажу. Про це повід...