З харківського ресторану звільнили дівчину, яка працювала на окупантів у Куп’янську (відео)

У харківських пабліках набув розголосу допис про дівчину-колаборантку, що працює у відомому ресторані міста. Йшлося про Ганну Євсюкову, яка рік тому начебто співпрацювала з окупантами у Куп’янську. Дівчину впізнали як співробітницю популярного закладу харчування. У пабліках опублікували відео, де Ганна розповідає, як роздає допомогу від росіян, передають Патріоти України.

"Мене звуть Ганна і я працюю в центрі видачі гуманітарної допомоги від "єдиної росії". Ми перебуваємо в Харківській області, місто Куп’янськ. Я – корінна жителька міста Куп’янська, працюю тут, щоб організувати роздачу гуманітарної допомоги. Потрібна допомога, допомога саме від місцевого населення", — розповіла дівчина.

Начальник штабу спецпідрозділу "KRAKEN" Костянтин Немічев у дописі в Telegram прокоментував новину про колаборантку: "Можливо ви запитаєте, а що їй потрібно було робити в окупації? Щонайменше, не співпрацювати з окупантами! Як це робили і роблять сотні тисяч українців, в кого не вийшло виїхати, котрі попри загрозу життю допомагають Україні. Мало того, що вона співпрацює, так ще і не соромиться зніматись у цих постановочних відеороліках".

За словами Немічева, в листопаді минулого року дівчину затримали відповідні служби. Але згодом вона працевлаштувалась у харківському ресторані. У закладі швидко зреагували та повідомили, що звільнили Ганну Євсюкову.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...