З коханкою, другом чи сам? З ким в автомобілі знаходився Єфремов під час ДТП - всі версії (фото, відео)

На момент смертельної аварії, яку 8 червня влаштував російський актор Михайло Єфремов, в його машині нібито не було інших пасажирів. Однак очевидці повідомляють, що артист був в авто не один, передають Патріоти України.

Так, поліція після проведеної перевірки та вивчення записів з камер спостереження вказала, що в салоні нікого, крім Єфремова не було. При цьому, інші джерела повідомляють, що після удару у вантажівку в автомобілі Єфремова спрацювало дві подушки безпеки, що дозволило підозрювати наявність другої людини в салоні.

Більш того, багато ЗМІ повідомили, що Єфремов був в машині разом зі своєю коханкою. Зокрема, про це заявив телеведучий Андрій Малахов в передачі "Прямий ефір" на телеканалі "Росія 1". Коханкою Михайла Єфремова нібито є актриса Дарина Білоусова, яка, за версією ЗМІ, могла зникнути з місця аварії. Білоусова відмовилася спілкуватися з журналістами і коментувати інформацію, що ще більше підігріло чутки.

Також раніше повідомлялося, що на момент ДТП в салоні автомобіля Єфремова знаходився його колега і друг Іван Стебунов, проте сам артист спростував цю інформацію.

"Мене не було в машині. Ми зараз дізнаємося, що нас звинувачують, що ми були в машині. Нас не було близько там. Ми поїхали на місце ДТП. Через три хвилини приїхав Сергій Гармаш", – заявив Стебунов (дивіться також відеозвернення актора ).

Передача "Прямий ефір": дивитися онлайн

Готові відкритися уже через місяць: В аеропорту "Київ" заговорили про відновлення польотів

вівторок, 16 квітень 2024, 9:57

Міжнародний аеропорт "Київ" (Жуляни) готовий приймати пасажирів через місяць з моменту відкриття авіаперевезень. Коли саме це станеться, поки що невідомо, проте керівництво "Києва" запевняє, що всі технічні пошкодження аеропорту можна швидко усунути. П...

У 49 на нове коло: Василь Вірастюк, який залишив родину заради молодухи, вчетверте став батьком

вівторок, 16 квітень 2024, 9:40

Нові стосунки стронгмена та нардепа почалися, поки дружина з дітьми були за кордоном. Стронгмен і нардеп Василь Вірастюк зустрів нове кохання і вчетверте став батьком. Як виявилося, Василь ще задовго до скандального розлучення з другою дружиною Інною, ...