З кожним днем йому все гірше: Російський фігурист після ампутації рук і ніг впав у кому

Російські ЗМІ повідомили, що після ампутації кінцівок російському фігуристу Роману Костомарову стало ще гірше, передають Патріоти України.

Як повідомляє Telegram-канал "А тепер увага", лікарі виявили в лівій легені спортсмена велику кількість фіброзу. Ускладнення виникли після ампутації кисті. Через це Костомарова знову підключили до дихальних апаратів і ввели в медикаментозний сон. Поки лікарі не роблять ніяких прогнозів, бо фігуристу з кожним днем стає все гірше і гірше.

Відомо, що нещодавно він переніс ампутацію стоп і рук. Операція була проведена з метою зупинки розвитку гангрени. Після ампутації лікарі заявили, що Костомаров перестав розмовляти.

Хвороба Романа Костомарова

10 січня його забрали в лікарню через запалення легенів. Повідомляється, що важка форма недуги стала прогресувати у Романа після купання в ополонці. Потім лікарі діагностували гангрену.

Позиція Костомарова щодо війни в Україні

Фігурист підтримав повномасштабне вторгнення РФ в Україну, розпочате диктатором Володимиром Путіним. Також Костомаров цинічно заявив, що його країна нібито ні на кого не нападала.

"Бавовна" наводить жах? Опитування показало, чого найбільше бояться росіяни

четвер, 25 квітень 2024, 7:25

У першому кварталі 2024 року головними страхами росіян стали диверсії та атаки безпілотників. Занепокоєння громадян також підкріплювалося постійними вибухами у Білгородській області, передають Патріоти України. Це випливає з національного індексу триво...

Удар по шпигунській мережі китайців: Байден підписав закон про заборону в США TikTok. Коли та за яких умов почне діяти

четвер, 25 квітень 2024, 7:15

Президент США Джо Байден у середу, 24 квітня, підписав законопроект, який може призвести до загальнонаціональної заборони TikTok, повідомляє CNN. Це положення було включено до законопроєкту про надання іноземної допомоги Україні, Ізраїлю й Тайваню. Вод...