З криками "ї**ти українців!": У Польщі жорстоко побили українських заробітчан

У польському місті Торунь поліція оголосила в розшук 7 нападників, які в ніч з суботи на неділю побили п’ятьох громадян України, Росії та Білорусі, передають Патріоти України.

«Співробітники торунської поліції розшукують чоловіків, які в ніч з суботи на неділю побили в торунському Старому місті іноземців. За наявними даними, інцидент стався на національному грунті. Зображення злочинців зафіксували камери відеоспостереження. Офіцери шукають людей, які могли б допомогти встановити особи підозрюваних, а також свідків події», – йдеться у повідомленні місцевої поліції.

Унаслідок інциденту потерпілі отримали тілесні ушкодження, які не загрожують їхньому життю. За неофіційними даними, щонайменше в одного з постраждалих зламані кістки черепа. Зловмисники під час нападу, зокрема, кричали «Польща для поляків» і «ї*ти українців!», при цьому українцями були двоє з п'яти постраждалих. Серед побитих є і жінка.

Польща готує нові правила для українців із простроченими документами: Що треба знати

неділя, 28 квітень 2024, 21:25

Усі рішення про тимчасовий захист для громадян України, які перебувають у Польщі, включено до окремого закону, передають Патріоти України. За кілька днів польська влада представлять оновлений варіант цього документа, в якому буде враховано рішення уряд...

"Він не уявляє, як можна грати": Чемпіон світу нещадно розніс Мудрика після матчу з Астон Віллою

неділя, 28 квітень 2024, 21:00

Ексгравець Челсі та чемпіон світу у складі збірної Франції Франк Лебеф розкритикував українського вінгера лондонців Михайла Мудрика після гри проти Астон Вілли (2:2) в 35 турі АПЛ. За словами легендарного футболіста, Мудрик погано взаємодіє з партнерам...