З кулеметом за спиною: Бойовики "ЛНР" засвітилися на блокпосту під Станицею Луганською (фотофакт)

У зоні розведення сил біля КПВВ Станиця Луганська був помічений блокпост терористів "ЛНР", який суперечить Мінським угодам. Про це написав на своїй сторінці у Facebook український журналіст, засновник InformNapalm Роман Бурко. Крім того, в якості доказу він опублікував фото з бойовиками, повідомляють Патріоти України.

"5 серпня в Станиці на блокпосту біля мосту сидять бойовики, яким палець в рот не клади. Напевно, на продуктах місцевих жителів розпух той вінні пух. На столі лежить карта розмінувань. Нагадаю, що за домовленостями про розведення сил цього блокпосту не повинно там бути, але бойовики продовжують грати в рольові ігри і вдавати з себе самопроголошену "СЦКК", ховаючи за сіткою кулемет ДШК", – пише він.

Він уточнив, що на блокпосту окупантів є зброя, а також постійно знаходяться кремлівські пропагандисти. "Такі "мирні плани" нав'язали різні *андони", – емоційно додав Бурко.

У коментарях під його постом українці жорстко висловилися про порушення з боку терористів і висловили думку про те, що українським захисниками потрібно радикально з ними боротися.

Як повідомляв OBOZREVATEL:

Що буде, якщо ТЦК не встигнуть за 60 днів обробити заявку на оновлення даних - роз'яснення юриста

понеділок, 29 квітень 2024, 2:35

Відповідно до нового закону про мобілізацію в Україні, чоловікам призовного віку буде потрібно протягом 60 днів уточнити свої облікові дані у Центрах комплектування. Електронне оновлення даних ще не працює. За нинішніх умов ТЦК доведеться ставити на об...

Польща готує нові правила для українців із простроченими документами: Що треба знати

неділя, 28 квітень 2024, 21:25

Усі рішення про тимчасовий захист для громадян України, які перебувають у Польщі, включено до окремого закону, передають Патріоти України. За кілька днів польська влада представлять оновлений варіант цього документа, в якому буде враховано рішення уряд...