З ким поведешся: У російській Тамані загинули двоє українських моряків

Українці померли від отруєння метиловим спиртом.

Сьогодні, 20 серпня, в районі російського порту Тамань через отруєння метиловим спиртом померли двоє громадян України, які працювали моряками на танкері «Магус» під прапором Панами. Про це повідомляє російський «Інтерфакс», передають Патріоти України.

У «Росморрічфлоті» повідомили, що капітан судна «Магус» звернувся в морський рятувальний центр Новоросійська щодо можливого отруєння двох членів екіпажу метиловим спиртом.

Через певний час моряки, помічник капітана та старший матрос, померли. Зазначається, що інцидент стався за межами територіальних вод РФ.

ДТП за участі голови райдержадміністраці в Броварах: У поліції розповіли подробиці (фото, відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:44

Голова райдержадміністрації Броварів Володимир Майбоженко влаштував ДТП на пішохідному переході під Києвом. Попередньо відомо, що посадовець районної військової адміністрації не зупинився на забороняючий сигнал світлофору та скоїв наїзд на пішоходів. ...

Молитовний сніданок в Ужгороді завершився скандалом

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:17

26 квітня в Ужгороді відбувся молитовний сніданок з представниками різних релігійних конфесій, органів державної влади, військовим та громадськими діячами. Не оминули організатори заходу і представників Московської церкви. Це й стало причиною скандалу,...