З нагоди 40-річчя шлюбу: Порошенко привітав дружину та показав фото з весілля

П'ятий президент України Петро Порошенко у неділю, 8 вересня, привітав свою дружину Марину Порошенко з 40-ю річницею шлюбу і показав фото з їхнього весілля. Про це експрезидент написав на своїй сторінці в Instagram, передають Патріоти України.

"Ми з Мариною вже 40 років разом. Річниця, в яку важко повірити… 40 років кохаю і закохуюсь у тебе щодня. Жодного дня, жодної секунди я не пошкодував і не засумнівався. Дякую, що наповнюєш життя сенсом і даєш сили, кохана", - зізнався Порошенко.

"Вітаємо, Ви дуже гармонійна пара", "Щиро вітаю, ви є взірцем для багатьох українців", "Найщиріші вітання! Ще стільки років разом!", "Довгих років в любові, злагоді, радощах від дітей під мирним небом України!", "Щирі вітання Вашій чудовій сім'ї! Нехай Бог благословляє ще на Многії літа прожити в мирі, добрі і здоров'ї", - залишили українці свої коментарі до фото.

Прийшла з перевіркою: У відомому монастирі на Тернопільщині раптово померла жінка

неділя, 8 вересень 2024, 16:01

ЗМІ стали відомі подробиці загадкової смерті 42-річної працівниці Кременецько-Почаївського державного історико-архітектурного заповідника, яка днями прийшла з колегами для перевірки Богоявленського монастиря, але так і не змогла її провести, повідомляю...

Знав, що це, але не розумів ціни: Чоловік роками підпирав двері камінцем за $100 тисяч (фото)

неділя, 8 вересень 2024, 15:41

Американець з Мічигану (США) не міг повірити своїм очам, коли дізнався, що камінь, який протягом десятиліть використовували як стопер для дверей, насправді вартує $100 тисяч. Про це пише видання LadBible, передають Патріоти України. Чоловікові, якому ц...