З носа пішла кров і дитини не стало: У Тернопільській області загадково померло немовля

У селищі Козова Тернопільської області раптово померло одномісячне немовля. У дитини з носа пішла кров, медики, які прибули на виклик, не змогли врятувати малюка. Про це повідомили в Нацполіції Тернопільської області, передають Патріоти України.

Батьки дитини розповіли правоохоронцям, що ввечері їхньому сину раптово стало зле, з носа почала йти кров. Вони одразу викликали швидку медичну допомогу. Медики, які прибули на виклик, не встигли врятувати новонародженого.

При огляді на тілі дитини ознак насильства не було виявлено. Сусіди батьків покійного хлопчика розповіли, що родина, в якій сталась трагедія, благополучна. Остаточну причину смерті встановить експертиза. У поліції триває розслідування.

Залізна завіса закривається: У Росії чиновникам остаточно забороняють виїзд за кордон

п’ятниця, 3 травень 2024, 16:49

У Росії чиновникам остаточно забороняють виїздити за кордон через страх перед витоком державних таємниць. Усі закордонні поїздки чиновників мають бути попередньо узгоджені, і обмеження стосуються не тільки країн, які вважаються недружніми до Росії, але...

З 4 травня ВЛК не вказуватимуть "обмежено придатний": Чого чекати чоловікам

п’ятниця, 3 травень 2024, 15:56

З 4 травня в Україні майже повністю скасували індивідуальну оцінку придатності, коли військово-лікарська комісія могла обирати формулювання "обмежено придатний", передають Патріоти України. Деталі: Цей наказ набирає чинності 4 травня. За даними видання...