З Новим роком! 1 січня Україну почне замітати снігом: Синоптики попереджають про штормовий вітер та ожеледицю

Почне замітати снігом: які області України опиняться в зоні ризику

Погода в Україні у середу, 1 січня, очікується несприятливою у більшості областей країни. Синоптики попереджають про налипання мокрого снігу, штормовий вітер і ожеледицю, зазначають Патріоти України. Погода на сході країни буде хмарно, у більшості областей буде йти мокрий сніг. Нічна температура повітря коливатиметься від 0 до -1 градуса. Вдень від -1 до +2 градусів. Вітер північно-західний, до 12 м/с.

У південних областях хмарною, синоптики прогнозують мокрий сніг вночі і вдень. Температура повітря коливатиметься вночі від 0 до +2 градусів, вдень потеплішає до +3 +5 градусів. У Криму мокрий сніг та сніг з дощем. Температура повітря очікується в межах +2 +4 градуси.

На півночі країни хмарно, йтиме мокрий сніг. Можливі пориви вітру до 12 м/с. Температура повітря вночі близько 0 градусів, вдень до +2 градусів.

У західних областях буде хмарно, мокрий сніг та сніг з дощем охоплять Закарпатську, Тернопільську, Івано-Франківську та Хмельницьку області. Нічна температура повітря коливатиметься від 0 до -2 градусів, вдень від -1 до +1 градуса. Вітер сильний, до 12-15 м/с.

В центральній частині країни йтиме мокрий сніг, очікується вітер до 12 м/с. Температура повітря становитиме 0 +2 градуси.

У Києві 1 січня буде хмарно, пройде мокрий сніг, вітер північно-західний, 12 м/с. Температура повітря складе від -1 до +1 градуса.

Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...