З нутрощів зробили "гірлянди": У селі під Запоріжжям жорстоко розправилися із лебедями (фото 16+)

Під Запоріжжям жорстко познущалися над лебедями, а місцеві жителі натикаються на моторошні "гірлянди". Відповідна публікація з'явилася в Telegram-каналі "Це Запоріжжя", передають Патріоти України.

Надзвичайна подія сталася в населеному пункті Біленьке (Запорізька область). Так, один з місцевих рибалок натрапив на страшну знахідку: на острові чоловік виявив останки білого лебедя і "гірлянди", які були зроблені з нутрощів птахів. За словами рибалки, таку жорстокість не проявляють навіть тварини.

"Чергова жесть з Біленького. Поки невідома тварина тероризує населення, поряд з селом на острові рибалка виявив останки тварин, і те, від чого волосся стає дибки", - йдеться у підписі до моторошного відео.

Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...