"З ним не було страшно у бою": На Донбасі від кулі снайпера загинув 41-річний військовий зі Львова

Сьогодні, 19 серпня, у зоні ООС на Донбасі від кулі снайпера загинув 41-річний військовий зі Львова Василь Островський. У бійця залишився маленький син, передають Патріоти України.

"Гіркі новини з зони бойових дій: сьогодні від кулі снайпера загинув львів’янин, військовослужбовець служби за контрактом, командир мотопіхотного відділення військової частини А0998, 24-ї окремої механізованої бригади імені Короля Данила Василь Островський", - повідомив голова Львівської ОДА Максим Козицький на своїй сторінці у Facebook.

Очільник Львівщини зазначив, що друзі полеглого згадують Василя, як добру та світлу людину, з великим та наповненим любові серцем. "Він вмів бути надійним другом, з яким не було страшно навіть у бою. Щиро співчуваю рідним і та близьким. Смерть кожного українського воїна - велика втрата для цілого війська, нашої області та загалом України. Вічна пам’ять", - написав Максим Козицький.

Україну накрила потужна геомагнітна буря: Вчені розповіли, скільки вона триватиме

п’ятниця, 10 травень 2024, 15:30

Центр прогнозування космічної погоди NOAA попереджає про геомагнітні бурі, які триватимуть до вечора суботи 11 травня. Додаткові сонячні виверження можуть продовжити їх на всі вихідних, зазначають у NOAA. Центр прогнозування космічної погоди пояснює, щ...

Важливий крок: ЄС продовжить статус тимчасового захисту для українців, - Стефанішина

п’ятниця, 10 травень 2024, 14:56

Європейська комісія та Україна погодили продовження статусу тимчасового захисту для українців в ЄС. Його переглянуть, коли покращиться безпекова ситуація в країні. Втім зараз для цього передумов немає. Про це повідомила віцепремʼєр-міністерка з питань ...