З оточення Софії Ротару стало відомо, чому знаменита співачка перестала з'являтися на публіці

Наближений до Софії Ротару чоловік розповів, чому співачка зараз веде самітницький спосіб життя. За його словами, це ніяк не пов'язано з повномасштабним вторгненням.

Так, інсайдер в коментарі OBOZ.UA розповів, що раніше знаменитість важко перенесла "Омікрон", тому зараз вона намагається максимально себе убезпечити. Він каже, що Ротару боїться заразитися коронавірусом. У зв'язку з цим вона обмежує спілкування з людьми.

Відомо, що зараз Ротару живе під Києвом, в селищі П'ятихатки. Разом з нею перебуває її син Руслан Євдокименко. А ось онук артистки поїхав за кордон, де намагається побудувати кар'єру під творчим псевдонімом SHMN, який читається як "шаман".

Інсайдер зазначив, що такий псевдонім Євдокименко-молодший вибрав тому, що захоплюється езотерикою, а не тому, що надихається російським співаком Шаманом, який до того ж підтримав агресію Росії проти України.

До слова, онук Ротару ніяк не висловлювався проти війни в Україні. Він удає, що її не існує. Можливо, таким чином він намагається всидіти на двох стільцях...

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...