З перших днів війни став на захист України: Під Бахмутом загинув білоруський доброволець з позивним "Якуб"

У боях за Україну загинув доброволець з Білорусі Олексій Авдєєнко на псевдо "Якуб". Чоловік жив в Україні з 2016 року і захищав українську землю ще під час війни на Донбасі. Поліг воїн у бою під Бахмутом 4 грудня. Про це повідомили у білоруському полку імені Кастуся Калиновського, передають Патріоти України.

"В Україні загинув білорус Олексій Авдєєнко. Боєць із позивним "Якуб" став 16-м загиблим білоруським військовим з початку повномасштабної війни за Україну. Загинув 4 грудня в напрямку Бахмута", – зазначено у повідомленні.

Білоруські добровольці розповіли, що Авдєєнко захищав Україну ще до повномасштабного вторгнення РФ. "З 2016 року Олексій жив в Україні, став добровольцем тактичної групи "Білорусь" і швидко підписав контракт із ЗСУ. Керівництво Полка Калиновського його добре знало, хоч він не був у нашому складі. Олексій брав участь у бойових діях на Донбасі під час Операції об’єднаних сил. З перших днів повномасштабної війни брав активну участь в обороні України", – розповіли про героя його співвітчизники.

Чому виникають провали в пам'яті після розпивання спиртного: Вчені назвали причини

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:24

Вживання спиртного не тільки підвищує ризик померти від серцевого нападу та інших хвороб у довгостроковій перспективі, але й може спричиняти провали в пам'яті буквально на наступний ранок, передають Патріоти України. Група вчених з Університету Пенсіль...

Звільнена по обміну з лап Москви знаменита американська баскетболістка відверто розповіла про жахи російської в’язниці

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:15

Дворазова олімпійська чемпіонка і чемпіонка світу з баскетболу Бріттні Грайнер заявила, що почувалася неповноцінною людиною в російській в’язниці, передає NV. . Дівчину заарештували в лютому 2022 року в аеропорту Шереметьєво за ввезення наркотичних ...