З позивним "Мрак": На Донбасі загинув бойовик "ДНР", який катував українських полонених (фото)

28 жовтня в зоні проведення операції Об'єднаних сил помер черговий бойовик, який працював на пропагандистів Кремля і сепаратистські ЗМІ, передають Патріоти України.

Як повідомив офіцер ЗСУ Анатолій Штефан, мова йде про Максима Шишова з позивним "Мрак". Він помер в результаті смертельного поранення на передовій.

При цьому офіцер ЗСУ додав, що загиблий мав відношення до тортур полонених. Крім того, він був куратором групи "КіберБеркут".

За інформацією порталу "Миротворець", загиблому було 51 рік. Він був уродженцем Дніпропетровської області. У минулому він був офіцером Служби безпеки України.

Затримано військових, які розстріляли поліцейських на Вінниччині. Відео з бодікамери вбитого патрульного виклали в мережу (18+)

субота, 20 квітень 2024, 13:14

Військових, яких розшукували за розстріл поліцейських на Віниччині, затримано. Про це повідомили українські ЗМІ, передають Патріоти України. . За попередніми даними, вони здалися самі. Раніше стало відомо, що Вінницька спеціалізована прокуратура у сфе...

Завдяки протестам українців: У Нью-Йорку скасували участь артистів балету з Росії у гала-концерті (фото)

субота, 20 квітень 2024, 12:44

У Нью-Йорку скасували участь артистів балету російського Маріїнського театру у гала-концерті, присвяченому 25-й річниці престижного балетного конкурсу Молодіжний гран-прі Америки, який мав відбутися 18 та 19 квітня. Про це повідомила посол України у СШ...