З раю зробили гадюшник: Мережу вразили свіжі фото окупованого Криму

У мережі показали свіжі фото з окупованого Росією Криму. Зробив це заборонений в нашій країні блогер Ілля Варламов. За словами росіянина, Федосія зараз потопає у смітті, а з "раю зробили гадючник", передають Патріоти України.

Варламов зазначає, що в море, як і раніше зливаються відходи, а місцеві жителі живуть сьогоднішнім днем, намагаючись заробити хоч якусь копійку.

"Взагалі, дуже сумно дивитися на Феодосію. Місто реально загинається і з кожним роком опускається на дно. Містом ніхто не займається, сюди не вкладають гроші. Місцеві живуть одним днем: якщо можна щось урвати тут і зараз, треба урвати", - пише блогер на своєму сайті.

Варламов зазначає, що на пляжах Феодосії не було проведено жодного прибирання. Люди засмагають серед сміття, море брудне, пляжна інфраструктура зруйнована, всюди лежать гниючі водорості.

У мережі показали курортні фото Криму: з раю зробили гадюшник

"Я не знаю, чи є у Феодосії мер і взагалі будь-яка влада. Якщо раптом є, то зі своєю роботою вони не справляються. Берег зас*ан нескінченними пивними, пляжними клубами і іншим барахлом. Звідусіль лунає музика рівня сільських дискотек і запахи палаючого на вугіллі м'яса, шавухи та пива", - пише блогер.На набережній вночі немає навіть освітлення, люди гуляють в повній темряві.

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...

Військовозобов'язані не зможуть отримати паспорти за кордоном, але є винятки (список)

середа, 24 квітень 2024, 21:30

Деякі громадяни призовного віку, попри нову урядову заборону, зможуть отримати закордонні паспорти за межами України. Передбачена низка винятків. Про це йдеться у постанові уряду від 23 квітня, передають Патріоти України. Відповідно до документа, отрим...