З сокирою в ресторан: У центрі Харкова влаштували погром на очах у копів (відео)

У центрі Харкова чоловік з сокирою посеред білого дня влаштував погром у ресторані, після чого спробував втекти. Подробиці оприлюднив Telegram-канал ВЕХА (Харків). Повідомляється, що інцидент стався на очах у поліції, передають Патріоти України.

"До кафе-кальянної, де традиційно збираються вихідці з арабських країн, на Smart під'їхав хлопець арабської зовнішності, і розніс сокирою вітрину", - йдеться в повідомленні. Також наголошується, що хлопець прийшов у ресторан "Багдад" поїсти і зробив замовлення. На його думку, довго не несли їжу, і він почав трощити меблі, потім поїхав. Господарі "Багдада" викликали копів. Ті приїхали і побачили повернення клієнта, але вже з сокирою. Його не збентежила присутність поліції, і він почав сокирою трощити вітрину на очах здивованих копів.

Потім зловмисник скочив в авто і спробував утекти. "Приїжджого "Раскольникова" наздогнали на проспекті Науки ... Смарт Brabus на євробляхах зупинили прямо на проїжджій частині. Власника сокири скрутили. Під'їхала швидка. Видно, беруть проби на речовини", - йдеться в повідомленні.


Чому виникають провали в пам'яті після розпивання спиртного: Вчені назвали причини

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:24

Вживання спиртного не тільки підвищує ризик померти від серцевого нападу та інших хвороб у довгостроковій перспективі, але й може спричиняти провали в пам'яті буквально на наступний ранок, передають Патріоти України. Група вчених з Університету Пенсіль...

Звільнена по обміну з лап Москви знаменита американська баскетболістка відверто розповіла про жахи російської в’язниці

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:15

Дворазова олімпійська чемпіонка і чемпіонка світу з баскетболу Бріттні Грайнер заявила, що почувалася неповноцінною людиною в російській в’язниці, передає NV. . Дівчину заарештували в лютому 2022 року в аеропорту Шереметьєво за ввезення наркотичних ...