З такими настроями блокада східного кордону - як сук пиляти під собою: Стало відомо, яка частина поляків вірить у перемогу України

У Польщі 28 відсотків респондентів вірять у перемогу України у війні, 33,2% дотримуються протилежної думки, ще 38,8 не змогли відповісти на це питання. Про це свідячать результати опитування проведеного SW Research щодо думки поляків про війну в Україні та опублікуваного в суботу, 24 лютого, повідомляє Польське радіо.

"Трохи більше у перемогу України вірять жінки (31,1% проти 24,5% серед чоловіків). Жінки також значно рідше вказували відповідь "ні" (27% проти 40,3% серед чоловіків), при цьому 41,9% жінок та 35,3% чоловіків не змогли відповісти у чию перемогу вони вірять", - йдеться у результатах дослідження.

Як зазначили автори дослідження, більше вірять у перемогу України люди віком від 50 років (31,5%), а найменше у перемогу України вірять представники вікової групи 25-34 років.

"Відповідь "ні" найчастіше відзначали респонденти віком 35-49 років, найрідше - найстарша група респондентів (26,4%)", - вказують дослідники.

Дослідження проводилося 20-21 лютого 2024 року агенцією SW Research з використанням онлайн-інтерв'ю на онлайн-панелі SW Panel. В рамках дослідження було проведено 800 інтерв'ю з репрезентативною вибіркою польських жінок та чоловіків віком від 18 років з точки зору загального розподілу за статтю, віком та розміром міста.

Диву даєшся, звідки древні знали такі технології більше 4,5 тисяч років тому: Науковці з'ясували, як зводили найдавнішу зі славетних пірамід Єгипту

субота, 27 липень 2024, 14:45

Досліджуючи околиці піраміди Джосера, вчені знайшли ймовірний спосіб, яким стародавні єгиптяни доставляли кам’яні блоки для будівництва небаченої доти за розмірами споруди, що стала передвісницею знаменитих трьох великих пірамід поблизу Гізи, зазначают...

Настільки підготовленому ухилянту треба у школу морських диверсантів: На Дунаї українські прикордонники затримали чоловіка, який намагався на підводному скутері дістатися Румунії (фото)

субота, 27 липень 2024, 14:30

Під час патрулювання державного кордону на річці Дунай прикордонники виявили 38-річного чоловіка, який вплав намагався незаконно потрапити до Румунії, передають Патріоти України з посиланням на Держприкордонслужбу. . "Кмітливого "плавця" охоронці корд...