"З третього розміру до п'ятого": Зірки, які збільшили груди і не приховують це (фото)

Українська блогерка 25-річна Софія Стужук зробила операцію зі збільшення грудей. Новиною поділилася з 5,6 млн підписників в Instagram, передають Патріоти України.

Оперували Софію в одній із клінік Стамбула. Раніше Софія стверджувала, що є прихильницею природної краси, та, схоже, вона змінила думку.

Зірка серіалу "Рятувальники Малібу" Памела Андерсон зробила кілька операцій зі збільшення грудей. 3-й розмір вона збільшила до 5-го. Щоправда, пізніше декілька імплантатів Андерсон позбулася через серйозний ризик для здоров'я.

Американська фітнес-блогерка та модель 29-річна Кейтлін Рунк вражає двомільйонну армію підписників в Instagram спокусливою формою грудей. Зірка якось зізналась, що пишні принади теж результат мамопластики.

Телезірка Кортні Кардаш'ян збільшила груди у 22 роки. Про це розповіла під час американського токшоу 2010-го.

Телеведуча і фітнес-модель Валерія Крук не раз розповідала в Instagram, що балує своє тіло різноманітними косметичними процедурами, а також вдається до пластичної хірургії. "Майже неможливо знайти дівчину зі справжніми грудьми", - сказала вона в інтерв'ю журналу Main Cream 2017 року.

Ще одна українська блогерка і власниця найбільших штучних вилиць Анастасія Покрещук також вдавалася до мамопластики. Стверджує, що до операції мала маленькі груди.

З 4 травня ВЛК не вказуватимуть "обмежено придатний": Чого чекати чоловікам

п’ятниця, 3 травень 2024, 15:56

З 4 травня в Україні майже повністю скасували індивідуальну оцінку придатності, коли військово-лікарська комісія могла обирати формулювання "обмежено придатний", передають Патріоти України. Деталі: Цей наказ набирає чинності 4 травня. За даними видання...

Зростання цін в Україні прискориться: Нацбанк оновив прогноз з інфляції

п’ятниця, 3 травень 2024, 15:45

Темпи зростання споживчих цін в Україні впали до 3,2% р/р у березні, що суттєво нижче прогнозу НБУ. Інфляція прискориться вже найближчим часом, передають Патріоти України з посиланням на "Інфляційний звіт" Національного банку України (квітень 2024 року...