"З цим стало важче впоратися": Світоліна перенесла операцію

Українська тенісистка Еліна Світоліна (28) перенесла операцію на правій нозі. Про це вона повідомила у своєму Instagram, передають Патріоти України.

"Тож, на жаль, мій сезон 2024 року вже в підручниках історії, оскільки сьогодні мені зробили операцію на нозі, щоб усунути давню проблему, яку я намагалася вирішити протягом цього року.
Це та сама проблема, через яку мій сезон закінчився у 2023 році та заважав мені протягом більшої частини 2024 року. З цим стало важче впоратися, і це все більше і більше впливало на мене не лише щодо тенісу та тренувань, але й у моєму повсякденному житті. Але зараз.
Я рада можливості, щоб зосередитися на своєму одужанні та повернутися ще сильнішою, ніж раніше. Я сповнена рішучості зробити все можливе, щоб повернутися на корт і змагатися на найвищому рівні.
Я хочу подякувати всім вам за вашу підтримку та підтримку в цей складний час. Ваша любов і позитив означають для мене все, і я з нетерпінням чекаю зустрічі з вами на кортах у 2025 році. З великою любов’ю", – написала Світоліна.

Зазначимо, що напередодні 30-річна одеситка оголосила про дострокове завершення сезону через травму. Після виступу на US Open-2024 українка зізналась, що перенесла мініоперацію прямо під час Відкритого чемпіонату США.

Місце останнього побоїща Наполеона: Поле під Ватерлоу розкрило жахливу таємницю, котра чекала на археологів понад 200 років

середа, 18 вересень 2024, 11:51

Нова знахідка розкриває приховані жахи одного з найкривавіших боїв в історії. Як відомо, десятки тисяч солдатів загинули, ще більше зазнали важких поранень при Ватерлоо 1815 року. Однак, попри це, на місці грандіозної битви було знайдено мало людських ...

Справа не в зовнішності? Психологи назвали лише одну рису, яка робить людину неймовірно привабливою

середа, 18 вересень 2024, 11:45

Науковці рекомендують розвивати в собі цю рису, щоб уміти вибудовувати глибокі стосунки з іншими людьми, передають Патріоти України. Британський психолог Імонн Фергюсон ініціював дослідження, під час якого було виявлено, що найпривабливішою людину роби...