"З вами з'єднається Марія": Зеленський відповів батькові загиблої активістки Гандзюк

Віктор Гандзюк бажає зустрітися із президентом наодинці.

Віктор Гандзюк. Фото: соцмережі.

Президент Володимир Зеленський відповів на відкритий лист батька загиблої активістки Катерини Гандзюк Віктора Гандзюка і сказав, що готовий із ним зустрітися, передають Патріоти України.

"Доброго дня. Давайте зустрінемось в АП. З вами з'єднається Марія", - написав глава держави у коментарі під публікацією Гандзюка у Facebook.

Віктор Гандзюк заявив про необхідність закритої зустрічі з президентом - для обговорення перебігу розслідування вбивства його доньки.

"Я хочу зустрітися з президентом разом із тими, хто весь час не дає забути про вбивство Каті. Не для піару. Нам потрібна зустріч без камер та журналістів. У нас є дуже важлива розмова і в нас всього одна мета - покарати винних у вбивстві", - написав він.

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.