З відеонаглядом та інтернетом: На Львівщині з'явиться туалет за 2 млн грн

У Львівській області з'явиться туалет за майже 2 млн гривень. Тендер на цей проект виграв підприємець з Івано-Франківська, передають Патріоти України.

Як повідомляється на платформі Prozorro, йдеться про модульний туалет на 2 кабінки. Одна кабінка має відповідати вимогам для осіб з обмеженими можливостями, а друга – для відвідувачів із немовлятами з облаштуванням пеленального столика.

Крім того, за послуги користування туалетом платитимуть безконтактно. Вбудують купюроприймач, монетоприймач та систему банківської оплати. У туалеті за 2 млн також буде зовнішнє відеоспостереження, освітлення та інтернет.

Стартова ціна цього туалету склала 2 млн гривень. Під час аукціону підприємець зробив знижку у 100 грн, отже туалет побудують з 1 млн 999 тисяч 900 гривень. Модульний туалет встановлять у Самборі Львівської області до кінця 2023 року.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...