З вікна військового ліцею у Львові випав 14-річний курсант - деталі трагедії

У неділю, 28 квітня, з вікна третього поверху Львівського ліцею ім. Героїв Крут випав 14-річний курсант з Запоріжжя Інформацію "Еспресо.Захід" підтвердив начальник ліцею ім. Героїв Крут полковник Юрій Гусар, передають Патріоти України.

За словами полковника, ліцеїст живий, він перебуває у лікарні. Його стан медики оцінюють як середньої важкості. Обставини події з’ясовують правоохоронці. У ліцеї припускають, що хлопець вистрибнув з вікна.

"Одна з причин – про це він попередньо заявляв – великий конфлікт з батьками. Він – єдина дитина у сім’ї. Батьки з Запоріжжя, але виїхали у Туреччину. Наразі це основна версія, – каже Юрій Гусар. – Зараз проводяться досудове розслідування, тому більше нічого сказати не можу. Сподіваємось, що з хлопцем усе буде добре".

Варто знати! Яку пенсію можна отримати з офіційною мінімальною зарплатою

четвер, 16 травень 2024, 15:30

В Україні із мінімальною зарплатою в 8 тис. грн та з 35 роками стажу можна розраховувати на пенсію, розмір якої становить лише 2 255 грн. Розмір виплати залежить від кількох характеристик. Про це йдеться у публікації OBOZ.UA. Так, згідно з останніми да...

"Будемо розбиратися": Свириденко прокоментувала відстрочку від призову працівникам "Glovo" та "Favbet Tech"

четвер, 16 травень 2024, 15:22

Міністерка економіки Юлія Свириденко після суспільного резонансу скасувала наказ про бронювання працівників компаній Glovo, Visa, Favbet Tech. Про це вона повідомила у фейсбуці. Свириденко прокоментувала інформацію, яка з’явилася у ЗМІ щодо бронювання ...