​З життя мажорів: Малолітній син тюремника і підпільного бізнесмена з Миколаївщини похизувався, як за кермом стріляє з пістолета по вулиці (відео)

Син майора, який працює у Вознесенській виправній колонії, оприлюднив відео, як він вправно стріляє з пістолета під час руху за кермом. Підліток опублікував відео на своїй сторінці в соцмережі Instagram, повідомляють Патріоти України з посиланням на «Вознесенський вісник».

«Це син Вадима Чорного. Він (Вадим Чорний, – прим. ред.) має звання майора і працює у Вознесенській виправній колонії. Згідно з декларацією за 2019 рік, займає посаду помічника начальника колонії. Має задеклароване транспортний засіб ВАЗ-21214 (Нива). Але, як нам стало відомо від жителів міста, його син Дмитро має особисту машину ВАЗ-21099, на якій вільно пересувається по вулицях міста. За непідтвердженою інформацією Вадим Чорний також має відношення до вилову риби на Олександрівському водосховищі. Але це джерело доходу не фігурує в декларації майора», - йдеться в повідомленні.

Поляки образилися на Jerry Heil та закликають не голосувати за Україну: Що сталося

середа, 8 травень 2024, 22:29

Поляків у соцмережах розгнівав світшот однієї з представниць України на Євробаченні Jerry Heil з написом Banderaciaga – вони навіть закликають не віддавати свої голоси за українських виконавиць. Про це йдеться у дописах користувачів X (колишній Twitter...

Постраждали багато людей: У Черкасах тролейбус наїхав на пішоходів (фото, відео)

середа, 8 травень 2024, 21:44

У Черкасах 8 травня сталася дорожньо-транспортна аварія. Там тролейбус не пропустив автомобіль Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС), вдарився, перевернув авто і сам проїхав пів квартала по тротуару. Про це розповіли у поліції Черкаської обла...