З життя "високодуховних": У Росії чоловік вбив і розчленував 96-річну тещу

Це не перший подібний випадок у РФ останнім часом.

У Росії житель міста Балахна в Нижньогородській області жорстоко вбив свою тещу. Під час сварки він спершу забив її на смерть руками, а потім розчленував тіло, передають Патріоти України.

Вбивця склав фрагменти по пакетах і сховав їх у різних місцях міста. На страшну знахідку натрапила одна з місцевих мешканок – у лісі на околиці міста вона виявила в пакетах відрізані людські ноги.

Поліція швидко з’ясувала, що вбито 96-річну жінку. Невдовзі було виявлено інші фрагменти тіла. Підозрюваний уже зізнався у скоєному.
Це не перший подібний випадок у РФ останнім часом. У листопаді стало відомо, що в Санкт-Петербурзі викладач державного університету (СПбДУ) Олег Соколов вбив та розчленував свою коханку Анастасію Єщенко, з якою разом жив. На допиті 63-річний чоловік розповів оперативникам, що вбив 24-річну аспірантку з дрібнокаліберного обріза через ревнощі. Труп професор заховав у своїй квартирі, де наступного дня приймав гостей, ніхто з яких не помітив нічого підозрілого. Після застілля Соколов купив пилку і спиртне, розчленував дівчину та намагався втопити її руки у річці. Він привернув увагу правоохоронців через свою неадекватну поведінку, тому і був затриманий, а згодом заарештований.
Джерело: ТСН.ua

Відомий спортсмен, а нині боєць спецпідрозділу СБУ Стаховський назвав головну перевагу росіян і що цьому протиставити

субота, 4 травень 2024, 4:15

Легенда тенісу в Україні Сергій Стаховський служить у лавах СБУ з 2023 року. Бувши на різних ділянках фронту та аналізуючи ситуацію, він сказав, у чому Росія переважає Україну. Про це він розповів в інтерв'ю "РБК-Україна", передають Патріоти України. З...

Депортації бути? У Чехії зробили заяву щодо українців призовного віку, які ухиляються від мобілізації

субота, 4 травень 2024, 3:25

Міністр закордонних справ Чехії Ян Ліпавський заявив, що його країна не підтримує позицію тих українських чоловіків, які намагаються уникнути мобілізації виїздом за кордон. Водночас визнав, що механізми держави обмеженні в питанні депортації таких люде...