З життя "високодуховних": В окупованому Севастополі відвідувачка караоке-клубу зайнялася сексом із охоронцем на очах у публіки (відео 16+)

В одному з караоке-клубів Севастополя відвідувачка вступила в статевий акт із охоронцем закладу на очах у інших гостей бару прямо на стійці для розливу напоїв. Відповідне відео опублікував Telegram-каналу Mash, передають Патріоти України.

"Мінус роботи охоронцем - вам можуть дати по обличчю. Плюси роботи охоронцем - вам можуть дати на барній стійці. Так вчинила і ця дама із Севастополя. За словами відвідувачів караоке EASY, дівчина прийшла потанцювати, але потім південна волога просочила танцпол, алкоголь просочив кровоносну. систему - і понеслося", - сказано у повідомленні.

Зазначається, що дівчина сама виявила ініціативу. Вона роздяглася і почала приставати до працівника клубу. Водночас пару ніхто не зупинив. Відвідувачі знімали те, що відбувається, на камеру. УВАГА! Відео містить сцени, не рекомендовані до перегляду особам до 18 років!

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.