З життя "високодуховних": Випадковий попутник продав у рабство жителів Москви, які їхали до Криму (відео)

Петро Пелеханов і Ольга Ліфатова вирішили відправитися в анексований Крим, щоб провести літню пору на мисі Фіолент, повідомляють Патріоти України.

З покупкою квитків і плануванням маршруту заморочуватися не стали: порятунком повинен був стати автостоп. На трасі "Дон" їм вдалося зупинити автобус, водій якого запропонував довезти їх до півострова. Проте по дорозі йому потрібно було заїхати в Ставрополь. Як пише Mash Gor, на світанку Петро зрозумів, що кінцевим пунктом їхньої подорожі став Дагестан. Тоді хлопець кинувся до водія і почав вимагати зупинити, інакше буде бити скло. Коли чоловіки розговорилися, Петро дізнався, що їх "продали на цегельний завод". "Нас встретили с утра две личности, которые захотели выяснить, что мы умеем", - розповів молодий чоловік.

Петра і Ольгу купив за 50 тисяч рублів бізнесмен Ямудін Ахмедов. Пізніше він сказав, що ці гроші пара повинна відпрацювати і тільки тоді вони будуть вільні. Місяць мандрівники жили, працюючи в теплицях в селі Нова Мака, як вони кажуть, на "пана". Повернутися в Москву вдалося дивом: під купою листя Петро знайшов люк, і молоді люди втекли. Примітно, що поліція Дагестану, куди зверталися постраждалі росіяни, не відреагувала на їхні заяву.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...