За 1,5 мільйона євро: Суркіс ледь не продав свого зятя в ресторані Монако

Захисник Динамо Київ Крістіан Біловар міг покинути столичний клуб у трансферне вікно, зазначають Патріоти України.

Як повідомив журналіст Ігор Бурбас, президент Динамо Ігор Суркіс розглядав можливість продажу футболіста. «Минулого літа Динамо отримувало дві пропозиції з-за кордону. У мене є інформація, якій я довіряю. Сидить Ігор Суркіс у ресторані в Монако влітку, де він любить проводити свій відпочинок, і в його компанії був власник одного валлійського клубу.

Зайшла розмова про футбол, під час якої Суркіс сказав: «У мене зять захисник класний, роботяга». Власник валлійського клубу зателефонував своїм менеджерам і сказав, щоб робили офіційну пропозицію, і вона надійшла в Динамо. Я не знаю, розглядали її чи ні, але вийшло так, що в ресторані Монако Суркіс мало не продав свого зятя", — заявив Бурбас.

«Що стосується реальної пропозиції. Перед закриттям трансферного вікна надійшла пропозиція в Динамо від Вікторії Плзень. Сума — 1,5 мільйона євро. Я не знаю, чим закінчилося, але Динамо його не відпустило, причин не знаю», — додав Бурбас.

Зазначимо, що Крістіан Біловар одружений з Яною Суркіс, яка є дочкою президента Динамо. Подружжя чекає на дитину.


Набув десятки мільйонів та 53 земельні ділянки: Колишній топчиновник Сил логістики ЗСУ постане перед судом

понеділок, 28 жовтень 2024, 15:55

Правоохоронці завершили досудове розслідування за фактом незаконного збагачення та декларування недостовірної інформації колишнім начальником Центрального управління продовольчого забезпечення тилу Командування Сил логістики Збройних Сил України. Обвин...

Засновник корпорації KADORR Group та власник видання Kyiv Post: Помер відомий український бізнесмен

понеділок, 28 жовтень 2024, 15:15

В понеділок, 28 жовтня, помер відомий український бізнесмен арабсько-сирійського походження, засновник будівельної корпорації KADORR Group та власник видання Kyiv Post Аднан Ківан. Про це йдеться в повідомленні на сторінці KADORR Group у Facebook, пере...