За 3 тис. доларів: Львів'янку, яка допомагала чоловікам виїхати за кордон, спіймали "на гарячому" (фото)

У Львові спіймали місцеву жительку, яка за 3 тисячі доларів обіцяла ухилянтам внести фіктивні дані до інформаційної системи для безперешкодного виїзду з України. Жінку затримали під час отримання грошей від "клієнта". Про це повідомили у МВС України, передають Патріоти України.

"Оперативники Львівського управління Департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції отримали інформацію про те, що 41-річна мешканка Львову займається протиправною діяльністю. З’ясувалося, що жінка "спеціалізується" на незаконному переправленні військовозобов’язаних осіб через державний кордон" – йдеться у повідомленні.

Під час отримання домовленої суми - 3 тисячі доларів зловмисницю затримали оперативники УДВБ та слідчі львівської поліції. Жінці повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ч. 3 ст. 332. За скоєне їй загрожує від 7 до 9 років позбавлення волі.

Смертельна ДТП на Львівщині: Водій збив двох 10-річних дівчат на самокаті

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:27

У місті Старий Самбір Львівської області іномарка збила двох дівчат, які їхали на самокаті. Про це повідомляє видання "Львівська мануфактура новин", передають Патріоти України. Одну з дівчат, з діагнозом закритий перелом правої руки, скерували до Охмат...

Дуже злякався? Легіонер "Шахтаря" хоче залишити Україну після обстрілів Києва

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:58

Венесуельський нападник донецького "Шахтаря" Кевін Келсі хоче залишити український клуб, повідомляє Telegram-канал "Футбол з вертольота". За інформацією джерела, бажанням 19-річного футболіста залишити клуб є страх війни у країні, передають Патріоти Ук...