Дружина Медведчука наврочила? На Росії горить черговий нафтопереробний завод. Лише за 10 кілометрів від українського кордону

У середу, 8 лютого, на нафтопереробному заводі в Новошахтинську Ростовської області сталася велика пожежа. Місцеві ЗМІ поширюють фото та відео НП. На кадрах видно, як пожежники гасять полум'я, валить сірий дим. Поруч із місцем пригоди знаходиться пожежна машина.

За попередніми даними, площа займання становила 100 квадратних метрів. Управління МНС у Ростовській області стверджує, що пожежу вдалося локалізувати. Гасіння продовжується.

Інформації про причину НП поки що немає.

Напередодні, 7 лютого, горів нафтопереробний завод у Кстово Нижегородської області. Попередньою причиною займання названо розгерметизацію установки уповільненого коксування в колоні, де зберігається бензин. Влада стверджує, що ніхто не постраждав.

Зазначається, що зрештою пожежникам вдалося ліквідувати вогонь до 10:33 (за київським часом), у процесі брали участь 42 особи та 13 одиниць техніки. Горіла одна з установок.

До квітня 2021 року Новошахтинський завод нафтопродуктів належав дружині депутата від "ОПЗЖ" та кума Путіна Віктора Медведчука – Оксані Марченко. Їй належало 93% статутного капіталу ТОВ "Південь Енерго", основним активом якого є НЗНП та бенефіціаром якого було вказано Марченко.

5 квітня 2021 року новим власником НЗНП став великий підрядник російського "Газпрому" – компанія "ПЕТОН".

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...