За документами був визнаний загиблим: У Харкові затримали "мертвого" блогера (відео)

У Харкові правоохоронці влаштували погоню та затримали ТікТок-блогера Сергія Спарту, який вів трансляцію перевірки документів. Відео публікував сам блогер та у місцеві телеграм-канали, передають Патріоти України.

Зазначається, що блогер завжди провокував робітників ТЦК і за документами начебто числився як "загиблий". Чоловіка забризкали газовим балоном та затримали.

У мережі пишуть, що у блогера є довідка із суду, що він визнаний загиблим. Наразі чоловік судиться, щоб оскаржити це рішення.


Хтось дуже нагрішив? У Грузії блискавка двічі влучила у літак Wizz Air

неділя, 27 жовтень 2024, 17:53

У суботу, 26 жовтня, літак авіакомпанії Wizz Air, який здійснював рейс із грузинського міста Кутаїсі до чеської столиці Праги, повернувся в аеропорт після влучання блискавки Про це повідомляє News Georgia, передають Патріоти України. Грузинські видання...

"На власні очі бачив, як його засипало землею": Військовий випадково зустрів побратима, якого оплакував два роки

неділя, 27 жовтень 2024, 16:41

Військові Андрій Мазур та Віталій Чорновол разом служили у 25 десантно-штурмовій бригаді. Під час бою Андрій побачив, як Віталія засипало землею. Тоді, каже, думав, що побратим не вижив. Про випадкову зустріч у чужому для обох місті чоловіки розповіли ...