За допомогою ФСБ: Розкрито правду про фінансові махінації футболіста із України в РФ

У такий спосіб Анатолій Тимощук ухиляється від сплати аліментів.

Олексій Тимощук. Фото: СПОРТ bigmir)net.

Легенда збірної України Анатолій Тимощук завдяки співпраці з російськими спецслужбами зумів вивести до РФ усі свої кошти, зароблені за час кар'єри, передають Патріоти України.

За словами дружини екс-футболіста Надії Навроцької, з якою той перебуває в шлюборозлучному процесі, у такий спосіб Тимощук ухиляється від сплати аліментів. "Толік сховав у Росії майже всі статки, які заробив за свою кар'єру. І каже, що у нього нічого немає. Він часто хвалився своїми знайомствами в Росії з силовими структурами, до того ж, багато хто з них є вболівальниками "Зеніта".

Наприклад, каже, що йому треба поїхати, щоб підписати футболку Умнову (главі МВС у Санкт-Петербурзі), або поспілкуватися ще з якимись високими погонами в Москві. Я на ці зустрічі ніколи не їздила, але зараз у мене складається все в єдину картину, як мозаїка", – цитує Навроцьку "Футбол 24".

Генконсульство України в одному з міст Польщі поновило видавання паспортів

четвер, 25 квітень 2024, 18:26

Генеральне консульство України в польському Любліні поновило видавання паспортів для виїзду за кордон громадянам, які подали заяви до 23 квітня. Українці зможуть отримати документи після їхнього доставлення до установи. Про це в коментарі "Укрінформу" ...

Скільки доведеться українцям платити за розмитнення авто з ЄС: Озвучено ставки

четвер, 25 квітень 2024, 17:59

Вартість розмитнення авто з ЄС в 2024-му не змінилась. Мито на авто становить 10% від її заявленої вартості. Для електрокарів мито складає 0%. ПДВ становить 20% від суми вартості авто, мита та акцизного податку, передають Патріоти України. Розрахунок а...