За допомогою ФСБ: Розкрито правду про фінансові махінації футболіста із України в РФ

У такий спосіб Анатолій Тимощук ухиляється від сплати аліментів.

Олексій Тимощук. Фото: СПОРТ bigmir)net.

Легенда збірної України Анатолій Тимощук завдяки співпраці з російськими спецслужбами зумів вивести до РФ усі свої кошти, зароблені за час кар'єри, передають Патріоти України.

За словами дружини екс-футболіста Надії Навроцької, з якою той перебуває в шлюборозлучному процесі, у такий спосіб Тимощук ухиляється від сплати аліментів. "Толік сховав у Росії майже всі статки, які заробив за свою кар'єру. І каже, що у нього нічого немає. Він часто хвалився своїми знайомствами в Росії з силовими структурами, до того ж, багато хто з них є вболівальниками "Зеніта".

Наприклад, каже, що йому треба поїхати, щоб підписати футболку Умнову (главі МВС у Санкт-Петербурзі), або поспілкуватися ще з якимись високими погонами в Москві. Я на ці зустрічі ніколи не їздила, але зараз у мене складається все в єдину картину, як мозаїка", – цитує Навроцьку "Футбол 24".

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...