За довге фарбоване волосся: У Києві чоловік побив хлопця через "не таку" зовнішність (відео)

У Києві, на проспекті Петра Григоренка, невідомий чоловік напав на молодого хлопця. Спочатку хуліган почав чіплятися біля під'їзду, а потім у коридорі біля ліфту побив. Про це інформує "Київ оперативний", передають Патріоти України.

Зазначається, що причина нападу — "нестандартна зовнішність хлопця". У юнака — довге біле фарбоване волосся і одяг рожевого кольору.

"Вже ніби і не Середньовіччя, а мракобісся досі процвітає. Просимо допомогти у поширенні інформації для встановлення особи нападника", — йдеться в повідомленні.

На кадрах з камери відеоспостереження можна побачити, як хлопець тікає від нападника у під’їзд. Але зловмисник його наздоганяє і жорстоко лупцює. Увага! Відео18+ (Містить сцени насилля)

"Молодий хлопець достатньо сильно постраждав. Заяви у поліцію написані, але поки результату немає", — зазначили у пабліку.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...