За фото з росіянами - на передову: Колишній тренер Усика й Ломаченка дав українцям цікаву пораду

Колишній багаторічний тренер збірної України з боксу Дмитро Сосновський підтримав рішення Міністерства молоді та спорту щодо заборони тісного спілкування наших спортсменів із росіянами на зимових Олімпійських іграх. Пройдуть вони у Пекіні з 4 до 20 лютого, передають Патріоти України.

Своїми думками спеціаліст, через руки якого пройшли Олександр Усик, Василь Ломаченко, Денис Берінчик, Олександр Гвоздик, Андрій Котельник та інші наші знамениті боксери, поділився в коментарі сайтуmeta-ratings.

"Таке рішення напрошувалося давно, адже війна триває не рік і не п'ять. І майже щодня в цій війні з Росією гинуть українці. Якби моя воля, я взагалі не до зволяв би українським спортсменам стояти на одному п'єдесталі пошани з переможцями-росіянами на чемпіонатах, де ще не заборонено гімн Росії.Яка може бути повага до країни-агресора, яка вбиває моїх братів і сестер, захоплює чужі території? А тим, хто стверджує, що ми – один народ, брати, і робить спільні фото з росіянами, я б порадив побувати на передовій. Упевнений, вони одразу змінили б свою думку", – сказав Сосновський.

І навів приклад зі свого досвіду роботи у національній команді."Я більше десяти років очолював збірну України, й ми часто практикували спільні збори з атлетами інших країн. Але про проведення тренувань з росіянами навіть не замислювалися.

Потрібно завжди бути патріотом України й мати чітку позицію. Як я можу ставитись до Росії, якщо вона хоче знищити мою країну? Але ми цього не дозволимо. Семеро хлопців, які тренувалися у нашій боксерській залі, брали участь у бойових діях на сході країни. Дякувати Богу, всі повернулися живими", – поділився розповіддю тренер.

Не Довбик: Маркевич розповів, кому з українських форвардів віддає перевагу у збірній

четвер, 28 березень 2024, 19:51

Мирон Маркевич розповів, як змінилась гра збірної України у поєдинку проти Ісландії у порівнянні із матчем проти Боснії і Герцеговини, передають Патріоти України. За словами відомого українського тренера, "синьо-жовті" діяли більш швидко, завдяки чому ...

"Люди занадто розслабились": Росіянин, який воює за Україну, розповів, що його розчаровує у цивільних українцях

четвер, 28 березень 2024, 19:28

Росіянин, який від 2014 року воює за Україну, боєць 3 штурмової бригади "Барсік" розповів, що українцям потрібно знову стати єдиним цілим, як це було 2022 року, щоб перемогти Росію, передають Патріоти України. "Барсік" наголосив, що на початку війни ук...