За геноцид українців російських окупантів нагороджують відзнаками для ветеранів Другої світової війни

Російських військовим вручають ордени та медалі до 9 травня. Про це сьогодні, 5 травня, повідомили в Головному управлінні розвідки Міноборони України, передають Патріоти України.

"Напередодні 9 травня, за вчинення геноциду народу України та нищення інфраструктури української держави, військовослужбовців 54 бригади управління 35 загальновійськової армії східного військового округу армії країни-окупанта (в/ч 53790), що дислокується у місті Бєлогорськ, нагороджують медалями "жукова", "суворова", "за відвагу" та орденами "мужності", - йдеться у повідомленні.

Згідно з указом про "медаль Жукова", нагорода призначена для вручення ветеранам "Великої вітчизняної війни, органів НКВС, Збройних сил СРСР та особам, які перенесли блокаду".

"Медалі “за відвагу” і ордени "мужності" окупанти, мабуть, заслужили за "подвиги" під час мародерства, крадіжок побутової техніки та спідньої білизни українців", - повідомляє ГУР.

В Україні змінюються умови військового обліку: Що тепер чекає на чоловіків

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:56

В Україні відбудуться зміни в умовах військового обліку завдяки новому закону про мобілізацію. Зокрема, чоловіки повинні будуть уточнити свої військово-облікові дані без очікування повістки. Крім того, запрацював єдиний реєстр "Оберіг" - там міститься ...

Закликав до захоплення України: СБУ оголосила підозру відомому пропутінському музиканту

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:52

Служба безпеки України повідомила про підозру прокремлівському музиканту, який агітував за Путіна на окупованому Донбасі. Йдеться про музиканта Олексія "Джанго" Піддубного, який публічно виправдовує російську збройну агресію проти України. Йому загрожу...