За єпископа Мирлікійського нема кому подати до суду? Пошта Норвегії випустила ролик про Санта-Клауса та його хлопця (відео)

Поштова служба Норвегії Posten випустила різдвяний рекламний ролик під назвою «Коли Гаррі зустрів Санту» за мотивом комедії «Коли Гаррі зустрів Саллі». Він розповідає історію кохання між Санта-Клаусом та його хлопцем, інформують Патріоти України.

Як повідомляє Sky News, рекламу запустили з нагоди 50-річчя декриміналізації одностатевих стосунків у країні, що сталася 1972 року. У ролику зображено історію стосунків головного героя на ім'я Гаррі та Санти. Чоловік випадково зустрічає бороданя у своєму домі напередодні Різдва. Вони дивляться в очі один одному, проте Санта ніяковіє і зникає у димарі. З кожним роком герої стають все ближче один до одного і нарешті, втомившись від довгої розлуки, Гаррі пише листа Санті, в якому освідчується в коханні: «Усе, чого я хочу на Різдво, – це ти».

Врешті чоловік отримує посилки з подарунками від кур'єра, а вдома на нього чекає Санта, який доручив свою роботу поштовій службі Posten, щоб бути поряд з Гаррі. Завершується ролик поцілунком чоловіків. У кінці відео з'являється напис про те, що у 2022 році Норвегія відзначає 50 років відтоді, як «ми можемо любити тих, кого захочемо».

Компанія не вперше замовляє рекламу з суспільно-політичним змістом. У 2019 році Posten зробила поштаря з Ісуса Христа, а у 2020-му, щоб привернути увагу до змін клімату, зобразила Санту дуже схожого на злого Дональда Трампа.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...