За їх смерть помстяться побратими: На Донбасі загинули бійці "Азову" (фото)

У ніч з 6 на 7 червня у зоні ООС у результаті артилерійського обстрілу позицій спецпідрозділу "Азов" поблизу населеного пункту Новолуганське на Світлодарській дузі загинули два бійці. Їх імена назвали у прес-службі полку "Азов", повідомляють Патріоти України.

У повідомленні сказано, що ворог, наплювавши на всі домовленості та режим припинення вогню, атакував опорні пункти з артилерії 122 мм і мінометів 120 мм. В рузльтате обстрілу загинули 28-річний Дмитро Пругло з позивним "Круглий" і 23-річний Максим Олексюк з позивним "Максон".

"Полтавчанин Дмитро "Круглий" Пругло прийшов в "Азов" ще в 2014 році, брав участь у всіх ключових боях підрозділу, де показав свою хоробрість і професіоналізм. Обіймав посаду заступника командира роти по роботі з особовим складом, його бійці завжди брали з нього приклад і щиро поважали. Йому було 28 років. 23-річний Максим "Максон" Олексюк приєднався до полку в 2017 році, за півтора року служби проявив себе відданим військовій справі, відповідальним і щирим побратимом", - сказано в повідомленні прес-служби полку "Азов".

Також від імені полку "Азов" принесені глибокі співчуття сім'ям, близьким і товаришам по зброї загиблих бійців. "Від імені полку "Азов" висловлюємо щирі співчуття родинам і близьким наших товаришів по зброї Круглого і Максона. Помстимося за смерть великих лицарів!" – йдеться в повідомленні.

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.

Для покупців ввели обмеження: У Норвегії перед Великоднем спалахнув продуктовий скандал

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:51

Католицький Великдень цьогоріч припадає на 31 березня, і європейці масово скуповують у магазинах яйця. Як пише польське видання Gazeta, попит настільки великий, що у тій самій Скандинавії розгорнулася справжня яєчна криза, передають Патріоти України. У...