За його життя боролися кілька днів: У Вінниці після ДТП помер боєць "Азова" (фото)

Увечері у вівторок, 1 червня, в реанімації лікарні Вінниці від важких травм і опіків після ДТП помер боєць полку "Азов" Валерій Алмазов з позивним Легіонер. 41-річний чоловік служив в першій роті другого батальйону полку, повідомила пресслужба полку "Азов", передають Патріоти України.

Алмазов потрапив в аварію ввечері 30 травня в рідній Вінниці, куди приїхав у відпустку. Катаючись на своєму мотоциклі Honda, він не впорався з керуванням, з'їхав з дороги і зіткнувся з бетонною огорожею. Від удару спалахнув бензобак мотоцикла, а водій отримав перелом ключиці, численні рвані рани, опіки 3-4 ступеня, відкрилася внутрішня кровотеча.

Кілька діб лікарі боролися за життя бійця, друзі та небайдужі жителі здавали донорську кров, щоб врятувати чоловіка, але травми виявилися несумісними з життям.

У полк "Азов" Алмазов прийшов у 2015 році, спочатку служив у роті розвідки, а згодом, з 2016 року, приєднався до першої роти другого батальйону підрозділу. Тут служив і до сих пір, був кулеметником.

До "Азова" чоловік вже мав певний військовий досвід, він деякий час служив у Французькому іноземному легіоні, і в полку отримав позивний Легіонер. У мирний час Алмазов працював помічником юриста, отримав освіту з правознавства.

Під час служби друг Легіонер виконував бойові завдання в Красногорівці і Мар'їнці 2017 року. Під час останнього виходу підрозділу в складі БТГРу на передову Алмазов всі вісім місяців провів на Світлодарській дузі, де захищав від ворога кордон нашої країни.

Чи бути депортації? Як вплине рішення з припиненням видачі паспортів на біженців у Німеччині - влада дала категоричну відповідь

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:05

У Німеччині відреагували на рішення про припинення видачі паспортів українським чоловікам призовного віку за кордоном та призупинення надання їм консульських послуг. Там зазначили, що у ФРН українці чоловічої статі мають однаковий з жінками статус захи...

"Сірий" паспорт: Стало відомо, як українці за кордоном намагаються обійти обмеження щодо консульських послуг

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:57

У деяких країнах Європи українці можуть отримати так званий паспорт іноземця, який дозволяє тимчасово не оформлювати українські документи, що посвідчують особу, передають Патріоти України. Намагаючись повернути на Батьківщину ухилянтів, влада обмежила ...