За кадром лунав сміх: У центрі Києва на камеру обстріляли в/ч Нацгвардії (відео)

У Києві молодий чоловік з вікна висотки влаштував стрілянину в бік військової частини Національної гвардії України, розташованої біля станції метро "Печерська". Те, що відбувається, знімала на відео дівчина, після чого кадри виклали в мережу. Про це 21 травня передає "Київ Оперативний" на сторінці в Facebook.

Інцидент стався сьогодні рано вранці близько половини сьомого. Судячи з ролика, стріляли з будівлі ЖК "Аристократ" на вулиці Євгена Коновальця, 34.

Як видно на кадрах, молодик навів рушницю дрібного калібру в бік в/ч №2260, і вистрілив, очевидно, не цілячись. Після цього пролунав сміх дівчини-операторки.

Відео з такими "забавами" з'явилося в Instagram в акаунті користувача з ніком "15davydova". Через деякий час, як тільки інцидент набув розголосу, матеріал видалили, але ролик встиг розійтися просторами інтернету. На щастя, в результаті події ніхто не постраждав.

У мережі обурюються через інцидент та нахабства хуліганів, які влаштували такі дії на камеру, ймовірно, спеціально для "популярності".

  • Це не вперше, коли ідіоти роблять ідіотські вчинки, самі це знімають, потім самі ж постять і несуть за це відповідальність. Можливо, це новий спосіб стати відомим. Але блін, у них взагалі з інстинктом самозбереження дуже погано. Скоро копам не потрібні будуть слідчі. Просто буде сайт, на ньому злочинці будуть постити свої злочини, а нейромережі будуть їх ідентифікувати і все.
  • Вир**ки.
  • Видно в дитинстві уваги не вистачало, напевно лайків, переглядів захотіли... потрібно дати можливість таким послужити народу України. Там і розуму додадуть, чи віднімуть, а батьки не винні, всі ми знаємо - від усього не вбережеш.

Раніше повідомлялося, що сьогодні у Києві сталася стрілянина біля супермаркету, внаслідок чого отримав поранення чоловік, а стрілка вже затримали.

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...