За кермом їхав майже покійник: У Маріуполі за загадкових обставин вбили бізнесмена (фото)

Очевидці розповіли, що помітили, як автомобіль їде, а потім врізається.

У Маріуполі Донецької області за загадкових обставин загинув підприємець. Чоловік їхав на автомобілі і потрапив у ДТП. При огляді тіла виявили ножові поранення. Про подію повідомили очевидці. Як стало відомо, НП трапилася ввечері 1 листопада, передають Патріоти України.

За попередньою інформацією, убитим виявився власник італійського ресторану Parmesan. Загиблого звали Олександр Кузнєцов. Очевидці розповіли, що помітили, як автомобіль їде, а потім врізається. Підбігли до машини, двері виявилися заблоковані. Викликали поліцію. Одразу ж приїхала швидка допомога і рятувальники, які відкрили дверцята. За інформацією очевидців, у чоловіка були ножові поранення.

Надзвичайна подія трапилася на площі Перемоги на Лівому березі Маріуполя Донецької області. У поліції нашим журналістам підтвердили, що виявили тіло чоловіка, проте обставини смерті не уточнили. Додамо, що за даними Єдиного держреєстру фізосіб та ФОП, одним із засновників ООО "Пармезан" (41210951) вказаний Кузнєцов Олександр Олександрович.

Джерело: Обозреватель

Депортації не буде? Одна з країн Європейського Союзу пообіцяла не висилати українців з недійсними паспортами

субота, 27 квітень 2024, 7:54

У Німеччині тимчасова посвідка на проживання для українців може бути отримана навіть без дійсного паспорта. Однак вона може бути видана лише за умови ідентифікації особи. Про це розповів представник Сенату Берліну у відповіді на запит DW, передають Пат...

Лякаючий прогноз вчених: Пилові бурі стають частішими в Європі, але далі буде гірше

субота, 27 квітень 2024, 6:30

Згідно з даними ООН, піщані та пилові бурі стають "все більш частими та сильними" у багатьох частинах земної кулі. У першу чергу від них страждають пустельні та степові регіони планети. Наприклад, на Великих рівнинах Америки кількість таких подій подво...