За кілька днів до смерті Легенди: У мережі з’явилися останні прижиттєві кадри Марадони (відео)

Дієго Марадона помер на 61-му році життя внаслідок серцевого нападу у своєму будинку у Сан-Андресі у районі Нордельта.

У мережу виклали останні відеокадри з легендою аргентинського футболу Дієго Марадоною, який помер 25 листопада 2020 року. Відео було записано біля його будинку за кілька днів до смерті футболіста, передають Патріоти України.

На кадрах 60-річний футболіст важко йде у супроводі трьох чоловіків, тримаючись за плече одного з них, щоб не впасти. Ще один чоловік йшов за Марадоною та ніc стілець, щоб футболіст у будь-який момент міг сісти та відпочити.

Попри очевидний дискомфорт, колишня зірка італійського Наполі та каталонської Барселони продемонстрував своє щире серце. Дієго помахав маленькій дівчинці, яка кілька разів вигукнула: "Привіт, Дієго". Потім дитина радісно заявила: "Зі мною привітався Марадона".

Відомо, що ці кадри були знять сусідом легендарного футболіста у Сан-Андресі, де Марадона провів останні два тижні свого життя після того, як його виписали зі шпиталю Olivos Clinic у Буенос-Айресі.

Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...