За кордон не поїхала: Данилко розповів, чим під час війни займається "мама" Вірки Сердючки (відео)

Шоумен Андрій Данилко, відомий більше як Вірка Сердючка, розповів, чим під час війни займається його сценічна мама Інна Білоконь. Зі слів артиста, його подруга наразі проживає в Полтаві, де допомагає переселенцям, що змушені були тікати з місць активних бойових дій. У себе вдома зірка поселила кількох біженців і намагається створити для них комфортні умови для приживання. Про це Данилко розповів в інтерв'ю на YouTube PERVOE RADIO, передають Патріоти України.

Шоумен розкрив, що в Полтаві у Інни Білоконь є квартира та будинок. І там, і там зірка приютила переселенців з Харкова, які знайшли порятунок в більш спокійному місті. "Інна у Полтаві, ми на телефоні весь час. Вона до себе в будинок взяла з Харкова переселенців, і на квартиру взяла", – розповів артист.

Окрім цього, "мама" Вірки Сердючки майже весь час проводить на кухні, де випікає та готує для тих, хто цього потребує. Зі слів її друга, через постійну зайнятість роботою в них майже немає часу нормально поговорити.

"Весь час вони в такому режимі працюють, весь час якісь пироги печуть, фотографії надсилають. Як не зателефоную, вона весь час зайнята. В мене ефіри, а вона пироги пече", – сказав Данилко.

Відмітимо, що сам артист бореться з російськими загарбниками на інформаційному фронті. Щодня він дає інтерв'ю та розповідає світу правду про звірства окупантів.

Ринок готовий до дива повітряного відпочинку та мандрівок: В США почали продавати одномісні електролітаки. Власникам для аолтотів ліцензії не потрібні

п’ятниця, 17 травень 2024, 3:25

Компанія Pivotal планує з липня розпочати постачання свого eVTOL-літака Helix вартістю від 190 тисяч доларів. Для керування таким літаком не потрібна ліцензія. . Хоча перший комерційний продаж Helix відбувся в жовтні минулого року, досі літаки випробо...

Ексгравець Арсенала заявив, що український футболіст може стати найкращим вінгером АПЛ

четвер, 16 травень 2024, 23:29

На думку Гаеля Кліші, перші півтора року українця в «Челсі» виявилися складними, зокрема й через ситуацію в його рідній країні, передають Патріоти України. Колишній захисник Арсенала вважає, що у Мудрика є всі якості, щоб стати найкращим вінгером АПЛ у...