За мною стежать: Зіркова українська співачка розповіла про сусідство з Зеленським

Українська співачка Гайтана, яка нещодавно стала сусідкою президента України Володимира Зеленського, відверто розповіла, як змінилося її життя після переїзду в передмістя. Своїми враженнями вона поділилася з Катериною Осадчою у програмі "Світське життя", передають Патріоти України.

Гайтана зовсім нещодавно переїхала жити за місто разом зі своїм чоловіком та донькою і одним з її нових сусідів став президент України Володимир Зеленський. Як зазначає співачка, біля будинку Зеленського завжди багато охорони.

"Я впевнена, що спати можна ще спокійніше. Бо охорони стільки з'явилося. Я здивувалася, бо мені здалося, що зараз ми вже нікуди не проїдемо, будуть пробки, але нічого немає. Все як було раніше", - зазначила артистка.

Гайтана зізналася, що президента України вона жодного разу не зустрічала, проте зауважила, що за нею іноді стежать."Мені здається, що він іноді за мною стежить, коли я катаюся на велосипеді. Можливо, це вже манія або його охоронці. Коли я виїжджаю, я бачу якась машина "Мерседес" з темними вікнами їде так вальяжно за мною. Може це вже манія, може мені так хочеться в це вірити", - зізналася співачка і додала, що кортеж Зеленського вона бачить досить часто.

Тато чи мама? Вчені пояснили, від кого діти успадковують розумові здібності

четвер, 28 березень 2024, 18:30

Інтелект, як і інші здібності дитини визначається спадковими факторами та неспадковими факторами. Як стверджують вчені інтелект - це лише на 40–60% спадковість, решта залежить від впливу середовища. Науковців давно цікавило питання, хто в цих відсотках...

Шокуючий інцидент: На Кіровоградщині чоловік відібрав зброю у поліцейського та вистрілив собі у голову

четвер, 28 березень 2024, 17:23

У місті Світловодськ Кіровоградської області чоловік скоїв самогубство, відібравши зброю у поліцейського. Пpо це "Суспільне" повідомила речниця територіального управління Державного бюро розслідувань у місті Миколаїв Ольга Проценко, передають Патріоти...