За освітою - вчитель, ще й сам має дочку: Вбивця 10-річної дівчинки на Черкащині працював у музичному ансамблі

У вбивстві та зґвалтуванні 10-річної дівчинки в місті Шпола Черкаської області нібито підозрюється керівник місцевого музичного ансамблю. ЗМІ назвали його ім'я - Олександр Сливка. Подробиці про особу фігуранта офіційно підтверджені не були. Ім'я можливого зловмисника розкрив місцевий портал 18000.com.ua, передають Патріоти України.

10-річну Ганну Лозову знайшли мертвою в суботу, 22 червня. Дівчинка пішла до магазину 21-го числа і не повернулася, тому мама дитини забила на сполох.

У ГУ Національної поліції у Черкаській області заявили: до дівчинки, яка поверталася з магазину додому, підійшов незнайомий чоловік і запропонував їй піти разом у будинок культури. "У приміщенні, де нікого не було, зловмисник вчинив насильницькі дії щодо дитини, внаслідок яких вона померла. З метою приховування скоєння злочину чоловік намагався приховати тіло потерпілої", – йдеться в повідомленні пресслужби.

Копи також повідомили, що затримали підозрюваного. Йому 33 роки. Ім'ям та іншими деталями в поліції не поділилися.

У ЗМІ припустили, що школярку зґвалтували та задушили. Журналісти звинуватили 33-річного Олександра Сливку. Він проживав у Ватутіному, а в Шполу їздив на роботу. Там очолював ансамбль народної музики "Вечірниці", був учасником етно-поп-рок гурту "Етніка". За освітою – учитель. Має доньку, яка мешкає з його колишньою дружиною.

Фігуранту вже оголошено підозру в навмисному вбивстві малолітньої дитини (п. 2. ч. 2 ст. 115 КК). За цей злочин йому загрожує максимальна відповідальність – довічне позбавлення волі.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...