За плакат "Пудинг лор": На акціях протесту у Росії затримали щонайменше дев'ятьох осіб (фото)

Акції протесту проти політичних репресій відбувалися 23 червня по всій Росії.

23 червня на акціях протесту проти політичних репресій у Росії затримали щонайменше дев'ятьох осіб. Як повідомляє "Медуза", трьох людей затримали на акції у Санкт-Петербурзі, передають Патріоти України.

Один чоловік тримав у руках плакат зі словами "Пудинг лор", інший приніс схожу на гільйотину дерев'яну колодку, яку надягнув на шию. У третього затриманого був плакат, на якому йшлося, що президент РФ Володимир Путін – узурпатор.

"Медуза" зазначає, що на акції протесту у Санкт-Петербурзі було кілька десятків людей. Шістьох мітингувальників затримали в Москві, пише "ОВД-Инфо". За даними видання, вони несли анархістську символіку та плакати з антиурядовими гаслами.

Один із них – художник Артем Лоскутов – приніс плакат зі словами "Сміття гірше за лайно", в іншого в руках було гасло "Путін – злодій". Трьох затриманих уже доправили у відділення поліції. Імена інших невідомі.

За даними організації "Белый счетчик", на акцію протесту в Москві вийшло не менше ніж 3,9 тис. учасників.

В Україні запустять кешбек за купівлю українських товарів, але всі операції будуть "під ковпаком": Що треба знати

четвер, 2 травень 2024, 6:30

Анонсована держпрограма "Купуй українське", в рамках якої люди отримуватимуть кешбек за купівлю деяких видів вітчизняної продукції та послуг, дозволить державі стежити за транзакціями громадян. Справа в тому, що користувач для отримання кешбеку повинен...

Шахраї використали соліста гурту ТІК Віктора Бронюка для того щоб ошукати українців

четвер, 2 травень 2024, 2:35

Соліст гурту ТІК Віктор Бронюк заявив, що став жертвою шахраїв. Про це він написав на своїй сторінці в Instagram. . За його словами, невідомі отримали доступ до його особистого Telegram-акаунту. Вони скористалися великою кількістю його прихильників і...