За "погану" поведінку: У Росії викладач війського технікуму бив студенток ременем та ставив у кут

В Росії викладач технікуму “ввів нову методику покарання студенток”. Чоловік ставив учениць у кут та бив ременем. Інформація про це з’явилася в російських соцмережах, передають Патріоти України.

Як зазначається, інцидент трапився у Каменськ-Уральському. Там у військовому технікуму викладач стройової, бойової та тактико-спеціальної підготовки бив учениць за погану поведінку ременем та ставив у кут. Один із таких випадків потрапив на відео, яке згодом користувачі завантажили в соцмережі.

Після чого викладача викликали до директора. Чоловік розповів, що справді поставив у кут одну дівчину, бо вона заважала іншим вчитися.

За його словами, все це було в “жартівливій формі” — жодного насильства та агресії начебто не було. Потім покарання повторилося, тільки вже з іншою “хуліганкою”.

“Чому чоловік так зробив, він пояснити не міг. Коли про методи виховання дізналися, співробітник МВС одразу написав заяву на власне звільнення. Батьки дівчинки, що стояла в кутку на колінах, звернулися до поліції — щодо колишнього викладача розпочали службову перевірку”, - пишуть російські телеграм-канали.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...