За погром російських банків у Києві: Суд виніс вирок лідеру ОУН Коханівському

Шевченківський районний суд Києва виніс вирок у справі лідера Добровольчого руху ОУН Миколи Коханівського. Його засудили до двох років позбавлення волі з відстрочкою виконання на рік як "умовний термін", передають Патріоти України.

При цьому суд не розглянув цивільний позов про компенсацію збитків, оскільки представники позивача не прийшли на судове засідання.

Коханівського судили у справі про нанесення пошкоджень російським банкам чотири роки тому. 20 лютого 2016 року в Києві представники Добровольчого батальйону ОУН закидали камінням будівлю «Сбербанку Росії». Крім того, активісти влаштували погром у відділенні «Альфа-банку».

Нагадаємо, в жовтні 2017 року командир добровольчого батальйону ОУН Миколу Коханівського затримали біля станції метро «Академмістечко» за стрілянину з травматичного пістолета та бійку з екс-командиром одного із взводів «Правого сектора» Русланом Качмалою. Обидва учасники бійки отримали травми.

23 жовтня 2017 року в Святошинському районному суді Коханівському намагалися обрати запобіжний захід, однак його прихильники зірвали засідання, забарикадувавши зал суду.

Через два дні суд все ж відправив Коханівського під цілодобовий домашній арешт, а 28 лютого 2018 року пом’якшив йому міру запобіжного заходу, змінивши її на нічний домашній арешт.

Зливав ворогу позиції ЗСУ: Настоятеля Святогірської лаври УПЦ МП арештували без права застави

четвер, 25 квітень 2024, 9:59

Настоятеля Святогірської лаври УПЦ МП митрополита Арсенія, який поширював інформацію про розташування Сил оборони України, взяли під варту, передають Патріоти України. Дослівно: "За клопотанням прокурорів Донецької обласної прокуратури уродженцю Респуб...

"Секс веде до... тероризму": У Росії закликали боротися зі сферою інтимних послуг

четвер, 25 квітень 2024, 9:57

Член громадської ради при ГУ МВС РФ у Москві Юрій Шаркович стверджує, що понад 10% росіян зайняті у сфері інтимних послуг, передають Патріоти України. Як розповіли у Telegram-каналі SOTA, про це він заявив на форумі так званої «ліги безпечного інтернет...